Diverse

A agăţat o fată pe Internet. Au avut SURPRIZA vieţii la prima întâlnire

Un bărbat din China a decis să se întâlnească cu o femeie cu care a corespondat o vreme pe un chat, fără să-i cunoască identitatea, dar a avut o mare surpriză.

Un bărbat de 57 de ani din oraşul Muling, provincia Heilongjiang, China, a avut un şoc atunci când a întâlnit femeia cu care corespondase o vreme pe Internet. Aceasta nu era alta decât soţia fiului său.

Potrivit site-ului chinasmack.com, bărbatul a hotărât să se întâlnească cu prietena sa virtuală după ce aceasta i-a trimis o fotografie în care, se pare, arăta foarte bine. Evident, poza trimisă era una a prietenei tinerei.

Întâlnirea s-a sfârşit dezastruos. Wang a rămas cu gura căscată în momentul în care şi-a văzut nora. Pentru ca spectacolul să fie complet, la întâlnire a apărut şi fiul, care aflase din întâmplare despre întâlnire şi i-a surprins pe cei doi încă din primele momente. Nimeni nu a mai avut timp să explice încurcătura, astfel că fiul i-a luat pe amândoi la bătaie şi totul s-a sfârşit cu intervenţia poliţiei. Ulterior, presa chineză a retras această ştire, care între timp fusese preluată de mass media din întreaga lume, speculânu-se că ar fi vorba de aşa numitul „hoax”.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X