Socant

A aflat ca sotia lui avea o aventura si si-a pierdut cumpatul. Pedeapsa cumplita aplicata de un fost boxeur amantului

Un japonez a fost condamnat la 4 ani si jumatate de inchisoare dupa ce l-a atacat pe amantul sotiei sale si l-a mutilat groaznic.

Fostul boxeur Ikki Kotsugai, in varsta de 25 de ani, a vazut negru in fata ochilor cand a aflat ca sotia lui il insala cu un avocat de 42 de ani. Kotsugai a mers la biroul avocatului, unde a inceput sa-l loveasca cu brutalitate, pana cand acesta si-a pierdut cunostinta. Boxeurul i-a taiat apoi penisul cu un cleste de gradina si l-a aruncat in toaleta, scrie The Independent.

Politistii chemati de urgenta l-au arestat imediat pe Kotsugai, care a pledat vinovat la proces.

Sotia lui, a carei nume nu a fost facut public, lucra la firma de avocatura in care si-a cunoscut amantul. Initial, ea a sustinut ca a fost abuzata sexual de barbat, dar ulterior s-a aflat ca relatia lor fusese consensuala.

„Nu va mai avea niciodata o viata sexuala normala, sa nu mai vorbim de trauma emotionala suferita”, spun medicii care l-au tratat pe avocat.

Kotsugai si-a cerut scuze pentru fapta sa, iar avocatul mutilat si-a cerut si el iertare pentru aventura pe care a avut-o cu nevasta boxeurului, relateaza cotidianul japonez Sankei.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X