Bizar

A adus pe lume doua fetite gemene, dar dupa 12 ani a gasit-o pe una dintre ele zacand pe podeaua din baie. A simtit ca i se taie picioarele cand doctorii i-au spus ca fetele nu sunt chiar identice si care e diferenta dintre ele

Peggy si Jeff Kehoe au fost extaziati cand au aflat ca vor aduce pe lume doua fete gemene, insa viata le-a rezervat o surpriza neplacuta.

Pe cand fetele aveau 12 ani, Peggy a gasit-o pe una dintre fete zacand pe podeaua din baie. Nu putea sa deschida ochii si pronunta cuvinte fara sens iar capul o durea ingrozitor. Au dus-o de urgenta de spitalul din apropiere, rugandu-se sa nu fie ceva foarte grav.

Doctorii au descoperit ca Hailey suferise o hemoragie cerebrala. Cand au vazut un preot venind catre ei, au realizat ca cel mai negru cosmar s-ar putea transforma in realitate.

Parintii au luat decizia ca fiica lor sa fie transportata la un alt spital si operata, pentru a-i fi eliberata presiunea intracraniana. Mama a povestit ca cealalta fata, Jenna si-a tinut sora de mana tot timpul si ii spunea sa reziste, pentru ca nu poate trai fara ea.

Dupa cateva zile, au avut parte de un miracol: Haley s-a trezit dupa operatie. Ulterior, a fost diagnosticata cu o malformatie arterovenoasa din nastere, din cauza careia venele si arterele din creier erau legate intre ele si incalcite.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X