Lifestyle

8 greseli pe care sa le eviti atunci cand aplici makeup-ul

1. In primul rand, trebuie sa retii ca autobronzatul nu este facut pentru a te deghiza, ci pentru a da aspectul unui bronz perfect si uniform tenului. Foloseste-l doar pe frunte, obraji si barbie, altfel, vei arata caraghios.

2. Nu puncta cu anticearcanul pe sub ochi, ci traseaza niste dungi care sa formeze un triunghi, precum in imaginea de mai jos. Aceasta modalitate de aplicare a anticearcanului va estompa 100% cearcanele.

3. Pentru un look tineresc si pentru a face ca ochii sa para mai mari, nu aplica eyelinerul doar in partea de jos a genelor. Aplica si o linie subtire deasupra.


4. Este nemaipomenit sa iti definesti sprancenele, dar este total gresit sa le ingrosi prea mult. Nu vor avea un aspect natural. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi linia naturala a sprancenelor, fara sa le incarci prea mult, si astfel nu vei arata ca si cum ai fi nervoasa.

5. Daca nu vrei sa arati caraghios, aplica blush-ul, prin miscari circulare, pe toata suprafata obrajior.

6. Pentru a da aspectul unor ochi mari nu conecta linia eyelinerului cu colturile din partea de jos a ochilor.
Incearca sa lasi putin loc intre. Pentru un aspect luminos al ochilor, adauga un liner nude in partea de jos a liniei trasate cu eyelineru-ul.

7. Daca nu vrei sa arati ca si cum ai fi in anii ’80, nu incerca sa faci o umbra din paleta ta de culori in partea de jos a sprancenelor. Folosestea culoarea pentru umbra in colturile din exteriorul ochilor. Daca compari pozele de mai jos, vei observa ca Emma Stone are un aspect mult mai fresh si tineresc.

8. Nu incerca sa lungesti sprancenele cu ajutorul creionului. Iti va da un aspect de…somnoroasa.
Pentru a sti exact unde este limita, pozitioneaza creionul de la coltul nasului pana la coltul ochiului.
Marimea sprancenei va fi acolo.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X