Dragoste si Sex

5 pozitii fierbinti pe care sa le incerci in weekend

Nu este nevoie sa te dai peste cap pentru a gasi un exemplar din Kama Sutra pentru a condimenta putin viata sexuala. Si cu siguranta ca nu trebuie sa aveti elasticitatea unor gimnasti de la Cirque-du-Soleil pentru a incerca noi pozitii. Iata cateva pozitii clasice la care puteti face cateva „ajustari” minore.

1. Pozitia misionarului intoarsa
Femeia este deasupra si se apleca usor peste iubitul ei, iar barbatul sta intins pe spate cu picioarele stranse. „Unor femei le place sa fie deasupra, astfel incat sa se simta seducatoare”, explica Debby Herbenick, specialist in educatie sexuala.

2. Imbratisarea coapselor
Atunci cand femeia sta deasupra, obtine stimularea punctului G, plus ca are mai mult control asupra ritmului si a profunzimii penetrarii (penetrarea adanca creste sansele unui orgasm vaginal). Insa in aceasta pozitie, mainile barbatului ii pot ghida soldurile iubitei astfel incat amandoi sa ajunga la orgasm. Barbatul sta intins pe spate in timp ce femeia este peste el cu picioarele de o parte si de alta a mijlocului lui.

3. Lingurita
Este o pozitie care faciliteaza conexiunea intre parteneri. Femeia poate ridica un picior, insa este recomandat ca miscarile sa fie lente. Este o pozitie excelenta si pentru femeile insarcinate.

4. Flexarea soldurilor
Ambii parteneri stau in sezut si se sprijina pe brate in timp ce fiecare are un picior intre ale celuilalt. Cand o persoana se lasa pe spate, cealalta depune mai mult efort. In aceasta pozitie o femeie are parte de toata stimularea pe care si-o poate dori. Daca isi ridica putin soldurile atunci are control asupra miscarilor.

5. Pozitia misionarului la 45 de grade
Incepeti din pozitia misionarului dupa care barbatul isi roteste corpul la 45 de grade. Vaginul nu este plin de terminatii nervoase, de altfel nicio femeie nu si-ar dori asta de vreme ce printre atributiunile lui intra si nasterea unui copil. Insa aceasta pozitie este propice pentru stimularea clitorisului, iar senzatiile ar putea fi extraordinare pentru femeie.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X