Dragoste si Sex

5 motive pentru care femeile refuza sexul anal

Sexul anal este considerat una dintre cele mai mari provocări pentru femei. Însă, ele consideră că există o mulțime de motive pentru a refuza sexul anal. Unele dintre ele ar fi: lipsa încrederii în partenerul de viață, un penis prea mare sau lipsa plăcerii.

Cele mai multe femei spun că, de fapt, frica lor este mai mult legată de necunoscut. Va prezentam care sunt cele mai frecvente motive pentru a refuza sexul anal, motive invocate de femei atunci când partenerul de cuplu le face o astfel de propunere.

1. Poate cauza probleme de sănătate
Cele mai multe femei sunt reticente în fața ideii de a face sex anal. Din punctul lor de vedere, unul dintre cele mai mari motive pentru a refuza sexul anal este că predispune la unele probleme de sănătate. Într-adevăr, practicat în mod frecvent, fără lubrifiant sau fără o pregătire în prealabil, care să ajute la dilatarea mușchilor sfincterului anal, se poate întâmpla ca țesuturile să își piardă din elasticitate sau să fie lezate. Însă, toate aceste probleme pot dispărea, dacă se respectă niște reguli de bază. Bărbatul trebuie să-și trateze partenera cu foarte multă delicatețe, să folosească lubrifiant, astfel încât această experiență să fie una plăcută și satisfăcătoare pentru ambii parteneri.

2. Lipsa încrederii în partener
Unul dintre cele mai mari motive pentru a refuza sexul anal este că partenerii de viață nu au întotdeauna încredere unul în altul. Unele femei sunt speriate de gândul că își pot dezgusta iubitul sau se tem să nu fie rănite. În cel mai rău caz, ele se consideră chiar denigrate în cercul de prieteni.

3. Penisul este prea mare
Da, într-adevăr, acesta poate fi unul dintre cele mai mari motive pentru a refuza sexul anal. Cele mai multe femei consideră că organul genital al bărbatului este prea mare pentru un orificiu atât de mic, cum este anusul. Din acest motiv, ele refuză și nu concep să facă vreodată sex anal.

4. Poate fi dureros
Lista de motive pentru a refuza sexul anal poate fi extrem de lungă. În primul rând, durerea este cea care le determină pe femei să refuze o astfel de experiență. Lipsa lubrifierii, a excitării corespunzătoare și o stare de nervozitate sunt factori care fac ca sexul anal să fie dureros.

5. Lipsa plăcerii
Cele mai multe femei se tem de sexul anal, deoarece consideră că nu se pot bucura de plăcere. Odată ce ele reușesc să treacă peste frica de necunosc și acceptă provocarea sexului anal, își dau seama că și-au facut griji degeaba. Dar pentru asta partenerul de viață trebuie să fie grijuliu, să se miște în ritmul potrivit și nu trebuie să lipsească lubrifierea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X