Dragoste si Sex

4 NU-uri importante cand faci amor

Sexul poate fi distractiv, insa sunt situatii cand poate fi foarte stanjenitor. Ca sa eviti situatiile penibile, ai grija la aceste 4 NU-uri foarte importante in pat.

1. NU te plange de felul in care arati
Cine vrea sa auda in focul pasiunii ca ti-ai fi dorit sa ai sanii mai mari sau abdomenul mai tonifiat?! Daca cel(cea) de langa tine te considera suficient de sexy incat sa imparta patul cu tine, e un semnal clar ca iti faci griji degeaba. Si, daca esti chiar atat de ingrijorat(a) de look-ul tau, ia masuri dupa partida de sex. In timpul ei, concentreaza-te doar pe placerea ta si a partenerului de sex.

2. NU minti
Atunci cand nu-ti place ceva din ceea ce face partenerul de sex, nu zambi incantat(a) ca totul este perfect. In pat minciunile nu isi au rostul. Nu de alta, insa, crezand ca-ti place respectiva miscare, el(ea) o va incerca si data viitoare. Si n-ai vrea asta, nu?!

3. NU mima
Sunt momente cand, pur si simplu, nu se poate. Nu are, insa, sens sa mimezi orgasmul. Chiar daca in adancul sufletului partenerul de sex nu va fi incantat, cu siguranta data viitoare se va stradui mai mult si veti incerca si altceva. Iar daca orgasmul intarzie sa apara si ai o problema cu asta, nu te sfii sa ceri ajutor de specialitate.

4. NU face ceva ce nu-ti place
Daca partenerul de sex iti propune diverse pozitii sau schimbari cu care tu nu te simti confortabil, nu accepta doar ca sa-i faci lui(ei) pe plac. Daca cedezi, nu te vei putea relaxa, vei acumula frustrari care nu va vor face bine nici tie si nici lui(ei). Daca propunerea este Ok, insa nu esti pregatit(a) pentru ea inca, puteti discuta si sa asteptati momentul potrivit.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X