Timp liber

30.000 de oameni mor anual pe drumurile din Rusia. Ideea avuta de un ONG pentru a-i face pe soferi sa incetineasca la treceri

Accidentele petrecute pe drumurile Rusiei fac anual 30.000 de victime, asa ca un ONG a venit cu ideea de a folosi mai multe tinere topless, care sa ii determine pe soferi sa incetineasca inaintea trecerilor de pietoni.

Fetele poarta cizme lungi pana la coapse, lenjerie intima si nimic mai mult. Acestea folosesc un semn de circulatie care restrictioneaza viteza la 60, respectiv 40 de kilometri pe ora, pentru a se acoperi in partea de sus a corpului, relateaza Mirror.

Initiatorii campaniei care se desfasoara in satul rus Severny spun ca aceasta da rezultate si ca soferii, care in Rusia sunt majoritar barbati, chiar incetinesc pentru a le admira pe fotomodele. Culmea este ca nu s-a produs niciun accident din cauza faptului ca cei de la volan au fost distrasi de peisaj.

Batranii se bucura de aceasta initiativa, chiar daca poate nu coincide cu valorile lor morale, si spun ca asa pot si ei sa traverseze linistiti, fara sa le fie teama ca vor fi calcati de un sofer grabit. „Soferii nu ne lasa sa trecem, unii chiar accelereaza si striga la noi: De ce mergi pe aici?” a povestit revoltata o femeie in varsta.

„Soferii nu prea incetinesc atunci cand trec prin sate, chiar daca sunt semne de circulatie, asa ca am fost nevoite sa ii convingem sa o faca.” a spus una dintre tinere.

Astfel de campanii dateaza inca din 2013, dar un reprezentant al Politiei sustine ca femeile angajate de ei erau mult mai imbracate decat cele care au defilat acum pe sosea.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X