Sport

14 mil euro avere, un garaj de lux fabulos, locul 5 mondial, 14 trofee si cel mai mare miliardar roman in spate. Cum arata cariera Simonei Halep in ziua in care implineste 25 de ani

Pentru Halep, 2016 a fost un an cu probleme, dar si cu trofee. A cucerit turneele de la Madrid, Bucuresti si Montreal, dar a renuntat la Rio 2016 si nici acum nu a reusit sa castige un turneu de Grand Slam.

In cariera sa, Halep a mai cucerit trofeele de la Shenzhen, Dubai, Indian Wells, Doha, Nurnberg, ‘s-Hertogenbosch, Budapesta, New Haven, Moscova si Sofia, evoluand in finale la Toronto, Cincinnati, Roland Garros si Madrid (2014).


14.2 milioane de dolari este averea stransa de Simona Halep din premii in toata cariera sa. Numai in acest an, Halep a reusit sa obtina 3.1 milioane de dolari, potrivit WTA.

Simona Halep se lauda cu un garaj de lux. Are o masina primita ca premiu, la Stuttgart, pentru ca in total pretul masinilor sale sa se ridice la 550.000 euro.

Campioana din Romania detine un Mercedes GLE 450 AMG, Mercedes CLS AMG, Porsche 911 Carrera S, Porsche Panamera si un Range Rover.


Antrenata de Darren Cahill, unul dintre cei mai apreciati antrenori de tenis din lume, Simona Halep are parte si de sustinerea lui Ion Tiriac, cel mai bogat roman in acest moment, cu o avere de 1.12 miliarde de dolari (potrivit Forbes), dar si de cea a Virginiei Ruzici, ultima finalista a Romaniei intr-un turneu de Mare Slam si cea mai mare jucatoare inaintea Simonei.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X