Bizar

12 ani a stat in coma si, cand s-a trezit, a marturisit ce a vazut acolo. Familia a fost INGROZITA de experienta barbatului

Martin Pistorius, din Africa de Sud, a petrecut mai bine de un deceniu in coma.

Martin avea 12 ani cand, intr-o zi, s-a intors bolnav de la scoala. Starea lui s-a inrautatit. Si-a pierdut controlul muschilor si a incetat sa comunice. Doctorii au fost siguri ca este vorba de o boala neurodegenerativa si le-au spus parintilor ca baiatul nu mai este constient de lumea din jurul lui.

Dupa 12 ani de coma, Martin s-a trezit si spune ca a fost constient in toata aceasta perioada, dar nimeni nu a observat asta. Acum, el nu poate sa vorbeasca si foloseste de un computer pentru a comunica.

El spune ca asa a aflat cum sunt cu adevarat oamenii, atunci cand cred ca nimeni nu ii vede. Intr-o seara mama lui, crezand ca e inconstient, i-a spus „sper sa mori!”. Femeia regreta acum ca a spus asta.

Mai mult, Martin a spus ca nu a existat niciun spital in care a trait in cei 12 ani, in care sa nu fi vazut cazuri de abuz verbal fizic sau sexual.

Unul dintre fizioterapeutii din aceste spitale a observat ca Martin e constient si poate sa comunice cu ajutorul ochilor. Asa a inceput recuperarea. El a reusit sa termine o facultate si sa se casatoreasca.

„Nu subestimati puterea mintii si importanta iubirii”, a spus Martin.

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X