Astro Fun

10 lucruri care ne plac la nativii zodiei Rac

Prima zodie de apă din horoscop – racul – este caracterizată de emoţii puternice şi sensibilitate. Iată care sunt cele zece lucruri care ne plac cel mai mult la raci…

1. Sunt familiştii horoscopului. Pentru ei nu există nimic mai important pe lume decât familia şi prietenii apropiaţi.

2. Sunt încăpăţânaţi. Atunci când vor să obţină ceva, racii luptă până în pânzele albe pentru a-şi atinge scopul.

3. Le place să fie întotdeauna organizaţi. Cel mai probabil, majoritatea racilor au câteva liste cu lucruri pe care trebuie să le facă în viitor.

4. Sunt povestitori înnăscuţi. Pot să stea să-ţi povestească diverse întâmplări din trecut ore în şir, fără să se plictisească.

5. Sunt persoane responsabile. Racii se asigură întotdeauna că totul merge bine şi sunt dispuşi să lucreze peste program, dacă e nevoie, doar pentru a-şi duce sarcinile la bun sfârşit.

6. Au pasiuni frumoase precum muzica, literatura, pictura, călătoriile, sau gastronomia.

7. Se supără greu. Pentru ca un rac să se supere pe cineva e nevoie de un conflict puternic între ei. Altfel, racul este o persoană caldă şi calmă, căreia nu îi plac stările conflictuale.

8. Sunt generoşi. Racii ar ajuta pe toată lumea dacă ar putea, pentru că sunt unele dintre cele mai sensibile şi generoase persoane.

9. Sunt cei mai romantici nativi din întreg horoscopul. Dacă vrei să impresionezi un rac nu ai nevoie decât de nişte lumânări parfumate şi o sticlă de şampanie.

10. Iubesc tradiţiile. Racii sunt acele persoane care se bucură mai mult ca oricine atunci când vin sărbătorile. Pentru ei, fiecare ocazie de a urma obiceiurile tradiţionale ori de a se reîntâlni cu familia şi prietenii este un motiv de sărbătoare!

Copyright © 2017 StirileRNL.ro

To Top
error:
x
Da-ne un like daca ti-a placut articolul!Ai dat deja like? Poti inchide asta apasand X